П`ятниця, 19.04.2024, 23:33
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар України

Головна » 2018 » Вересень » 5 » До Центру завітали чарівники-помічники
11:55
До Центру завітали чарівники-помічники

Допоки вихованці КЗ «Березнянський НРЦ» відпочивали на канікулах, працівники закладу, разом зі спонсорами, підготували їм сюрприз на новий навчальний рік.

З 1 вересня першокласники навчаються за новенькими учнівськими столами в кабінетах, облаштованих за сучасними вимогами НУШ.

На всіх вихованців чекали облаштовані світлі, затишні кабінети із сучасними, естетичними стендами та наочністю, красивий дизайн в коридорах початкової та основної школи. Сюрпризом для самих молодших мешканців «Країни Знань» є кімната відпочинку - тут сучасні дитячі меблі, красивий килим із масою нових іграшок.

Дякуючи постійним спонсорам, своїм давнім друзям, Чернігівському обласному відділенню дитячого фонду України, вчитель може повноцінно проводити уроки соціально – побутового орієнтування, готувати дітей до самостійного життя, навчаючи їх готувати їжу з продуктів, які подарували.

В.І.Хуторненко підготувала та передала дітям одяг і взуття, яке вони будуть вдягати і взувати в різні пори року. Для організації змістовного дозвілля, цікавого проведення вихідних днів, Приватбанк Благодійний фонд «Допомагати просто», подарував закладу сучасний телевізор.

Як неоціненний Божий дар сприймаємо ми дітей, покладаючи надії на те, що виростуть вони здоровими та добрими. Добрі почуття йдуть своїм корінням у дитинство, а людяність, доброта, ласка, доброзичливість народжується в маленьких серцях тоді, коли дитина бачить і відчуває це від оточуючих її людей. Можна впевнено сказати, що діти в повній мірі отримують цей приклад у нашому закладі, спілкуючись із цими доброзичливими людьми.

Тож нехай доброчинність вернеться до людей сторицею. Дякуємо нашим спонсорам за матеріальну допомогу. Ця підтримка - свідчення Вашого небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання. Хай Господь сторицею віддячить за Ваше розуміння, підтримку і за частку душі, подаровану нашим дітям.

Переглядів: 310 | Додав: Leks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Друзі сайту
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Адреса:
15622
Чернігівська область
Менський район
смт Березна
вул. Свято-Покровська, 2
E-mail: bereznacentr@i.ua