Неділя, 05.05.2024, 00:37
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар України

Головна » 2020 » Вересень » 30 » Свято осені
16:57
Свято осені

До КЗ «Березнянський НРЦ» завітала щедра, барвиста осінь. Скільки поетів освідчувались їй у коханні, скільки художників увіковічнювали її красу у своїх полотнах. А вона кожного року знов і знов зачаровує нас своєю безмежною щедрістю та неймовірною красою.

Щорічно, цієї пори, вчителі природознавства, квітникарства та сільськогосподарської праці проводять предметний тиждень, протягом якого збирають дари осені для використання їх у шкільній їдальні. Жваво йде в цей час робота на пришкільних ділянках, в квітниках. Стало доброю традицією використовувати рештки рослин для виготовлення компосту – це дає можливість з користю використовувати всю рослинність, що є на території закладу.

В позаурочний час діти займались розумовою діяльність: розгадували тематичні загадки, кросворди, ребуси. Як підсумок проведення предметного тижня – в Центрі феєрично пройшло свято Чарівниці Осені. Уже вкотре декорації цього заходу вражають і милують око наших вихованців та працівників закладу. Різноманіття квітів, овочів, фруктів втілилися в чудові та цікаві композиції які вихованці разом з вихователями перетворили на виставку осінніх дарів у коридорах закладу. Там були представлені композиції з овочів, фруктів, квітів та з усього, чим багата природа.

Заздалегідь, разом з вихователем Степанець О.О., педагогом – організатором Шемет Л.Н., керівниками гуртків Салуян С.С. та Гаркун В.В., діти готували яскраві осінні костюми, вивчали нові вірші та пісні про золотокосу красуню Осінь, розучували жваві таночки, святково прикрашали актовий зал. А наприкінці свята Щедра Осінь роздала всім святкові подарунки.

Це було справжнє свято осінніх барв, багатої палітри людських і дитячих почуттів, щирих емоцій. Заклад знову поринув у чудову осінню казку. В.О. Сухомлинський писав, що духовне життя дитини повноцінне лише тоді, коли вона живе у світі гри, казки, музики, фантазії, творчості. Без цього вона – засушена квітка. Але цього разу всі вкотре переконалися, що наші вихованці – талановиті, наполегливі та креативні.

Переглядів: 105 | Додав: Leks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Вересень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930

Друзі сайту
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Адреса:
15622
Чернігівська область
Менський район
смт Березна
вул. Свято-Покровська, 2
E-mail: bereznacentr@i.ua