Субота, 27.04.2024, 11:28
Вітаю Вас Гість | RSS
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
Календар України

Головна » 2016 » Березень » 16 » Тиждень мистецтв
12:23
Тиждень мистецтв

З 07.03.2016р. по 13.03.2016р. в Центрі, згідно плану, проведено тиждень мистецтв. В рамках тижня вихователь Булко Н.М. з вихованцями підготувала концерт до свята 8 Березня «Тебе піснями славлять у віках …» Керівник гурткової роботи Салуян С.С. провела музичну гру «Вгадай мелодію», а вихованці підготували малюнки на художню виставку «Матусин портрет», організовану вчителем образотворчого мистецтва Ісаєнко О.В. Оксана Валеріївна підготувала також виставку ілюстрацій картин Т.Г. Шевченка «Шевченко – художник»,а вихователем Кушнір Ж.І. проведено загальношкільне свято «Борець за краще майбутнє» з метою розширення знань вихованців про життя і творчість Т.Г.Шевченка; сприяння вихованню національної самосвідомості школярів, формування громадянської і загальнокультурної компетентності, бажання читати, знати та розуміти твори Т.Шевченка; виховання любові до національної культури, почуття гордості за Україну, за її національного генія – Тараса Григоровича Шевченка, прагнення бути справжніми українцями, На святі вихованці закладу читали вірші великого поета, співали та слухали музичні твори, насолоджувались живою музикою у виконанні випускниці Березнянської школи мистецтв з фаху бандури Оксани Загаби.

Цікавою, змістовною і незабутньою була також  зустріч з Чернігівською письменницею Тетяною Іванівною Пакалюк, яка презентувала свої нові книжки присвячені подіям на сході: «Кіборги з людським обличчям», «Егоїстка», «Пригоди малого Укропчика».

Вчителем музичного мистецтва Сокол Н.О. проведено конкурс укр. нар. пісні «Українські барви»для вихованців старших класів.  Подорож у країну Мультляндію і караоке «Весела перерва», провели педагоги початкової школи.

Зацікавила дітей вікторина «Знавці художнього мистецтва»  та Мудрий вернісаж, які підготувала О.В.Ісаєнко.

Вихованці Центру відвідали  Менський районний краєзнавчий музей ім. В.Ф. Покотила де познайомилися з подіями та  історією рідного краю та подарували Менському райвійськкомату маскувальну сітку, виготовлену власними руками.

Всі вихованці закладу були задіяні у проведенні різнопланових мистецьких заходів і отримали неабияке задоволення від побаченого і почутого. Адже мета проведення цих заходів  – розплющувати дитині очі на красу світу, дати їй можливість повірити в свої сили, розкрити свої здібності. Ми повинні  завжди підтримувати своєрідний тонус, формувати естетичне ставлення до змісту й організації творчої праці. Важливо своєчасно виявити природні здібності, схильності підлітка і стимулювати творчу діяльність. І тоді,  врешті решт краса врятує світ!

Переглядів: 389 | Додав: Leks | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031

Друзі сайту
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання Національна дитяча гаряча лінія Національна гаряча лінія

Copyright MyCorp © 2024
Зробити безкоштовний сайт з uCoz
Адреса:
15622
Чернігівська область
Менський район
смт Березна
вул. Свято-Покровська, 2
E-mail: bereznacentr@i.ua